Martin van Biezen

Martin van Biezen - Schildersbedrijf | Nieuwerkerk aan den IJssel Zoekt u een schilder bij u in de buurt? Ik werk in diverse regio's zoals Krimpen, Capelle of Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam, Gouda, Den Haag en Zoetermeer en omgeving. U kunt eventueel online of per telefoon een vrijblijvende offerte aanvragen.

Martin van Biezen Reviews

  Prima vakman !

  Het was tijd dat onze kamer een opknapbeurt ging krijgen. O.a. het plafond, muren en deuren moesten hoognodig aangepakt worden. Dit mede door het feit dat dit moest passen bij ons nieuwe interieur. Het viel niet mee om een goeie en vakkundige schilder te vinden. Totdat we Martin ontdekten. Een vakman in hart en nieren. Hij gaf ons advies, deed zijn werk (na de opdracht te hebben aangenomen) met grote passie zodat wij na afloop meer dan tevreden waren. Echt professioneel schilderwerk heeft deze man geleverd en allemaal binnen de afgesproken tijd die hij ervoor nodig dacht te hebben. Geen onverwachte tegenslagen en zelfs extra werk niet in rekening brengen. Waar vind je dat tegenwoordig nog? Kortom, wij zijn zeer tevreden over deze vrolijk en positief gestemde vakman Martin van Biezen!

  Sterke punten
  Zijn gedrevenheid om goed werk te leveren en flexibel om te gaan met problemen. Dit allemaal met een vleugje humor.

  Geweldige ervaring

  Nadat ons nieuw aangekochte huis van boven tot onder gestript was zijn we begonnen met het opbouwen. En zoals zo vaak onder tijdsdruk. We hebben een zware wissel moeten trekken op het schildersbedrijf dat zoals vaak de laatste in de keten van de verbouwing was.
  Martin heeft de maximale flexibiliteit aan de dag gelegd en ervoor gezorgd dat we aan het einde van de verbouwing in een perfect geschilderd huis konden intrekken.
  Wat ons ook opviel is dat hij met ons meedacht en niet allen in de planning maar ook in de kleurbepalingen die dan net even anders uitgepakt waren dan dat we van te voren gedacht hadden.
  Een man met aandacht en passie voor het vak.
  We zijn zeker een tevreden klant en blij dat we de keuze voor Martin van Biezen gemaakt hebben.

  Sterke punten
  Vakmanschap, flexibiliteit en nazorg (tijdens de verhuizing beschadigd er altijd wat.) be- en gedreven, pro activiteit en humor

  Slechte ervaring!

  Op 31 juli hadden wij de sleutel van ons appartement. Op 3 augustus zou de schilder zoals afgesproken, met zijn werkzaamheden beginnen. Schilder Martin Biezen!! Een zeer onbekwame schilder! Kan niet omgaan met kritiek. Is niet professioneel! Ronduit beledigend naar de klant! Een bullebak. Dat zag mijn vrouw eerder dan ik. Wij hebben er veel trammelant van ondervonden. In Nieuwerkerk a/d IJssel waar wij nu wonen kenden we niemand. Dus hebben we op internet gezocht naar een schilder. En in goed vertrouwen met schilder Van Biezen in zee gegaan. Op de eerste dag is hij al boos weggelopen, omdat er 3 mensen waren die de oude keuken uit elkaar haalden. Daar was de schilder allemaal van op de hoogte. Alles hebben we met hem doorgesproken.

  Deze mensen waren 13.00 u weer weg maar ..hij kwam die dag niet meer! Twee dagen later heeft hij in de nacht om 03.00 u een boze mail naar ons geschreven. Wat ons het gevoel van onzekerheid gaf, hoe het er de volgende morgen aan toe zou gaan en welke houding we moesten aannemen. We hadden tegen elkaar gezegd: laten we maar net doen of er niks aan de hand is, per slot moest het werk gedaan worden. Achteraf hadden we beter meteen kunnen zeggen, niet verder met hem te willen gaan.

  Wij moesten iedere dag vanuit Nijmegen reizen naar Nieuwerkerk a/d IJssel. Een gesprek of overleg met de schilder was niet mogelijk. Hij kan niet omgaan met emoties die gaan met hem op de loop. Wij liepen op onze tenen, om maar geen irritatie te veroorzaken. Daar kwam ook nog bij dat 26 augustus de verhuizing zou plaats vinden. Dus zoveel tijd hadden we niet. De posten van de deuren deed hij met muurverf om het toch enigszins strak te krijgen. Waarop we bij de eerste deur al aangaven het niet mooi te vinden. We moesten onze mond houden en �©�©rst eens wachten tot het klaar was. Bij de 3e deur gaf mijn vrouw voorzichtig weer aan, dat het beter was ermee te stoppen en dat zonde van de tijd was om er mee door te gaan. Het was echt niet mooi. De deuren zijn gespoten, waar hij werkelijk niets van kan. Ik weet hoe mooi het kan zijn als je de deuren spuit. Maar dat moet je dan wel kunnen!! Allemaal zakkers en strepen. Wij hebben gewacht met het laatste stukje van de rekening NIET te betalen! Omdat we hem in gebreken hebben gesteld! Met alle gevolgen van rechtsbijstand etc etc. De schilder stuurde boze brieven en schakelde een incassobureau in. Wij hebben de situatie uitgelegd aan het incassobureau. Die ons meteen zei: dat dit door Martin van Biezen niet was verteld en dat het zo helemaal niet kon. Om een lang verhaal kort te maken; hebben wij de weg van de minste weerstand gekozen, maar raden u als klant DEZE REVIEW ter harte te nemen. Anders krijgt u dezelfde teleurstelling te verwerken als ons is overkomen. Intussen hebben wij een andere schilder bij gehaald die de gebreken van Martin van Biezen gaat opknappen.

  Sterke punten
  Heeft geen sterke kanten

  Zwakke punten
  Martin van Biezen verdraagt geen kritiek, kan prive en werk niet scheiden.

Bezoek Martin van Biezen

Schrijf een review