Martin van Biezen

Martin van Biezen - Schildersbedrijf | Nieuwerkerk aan den IJssel Zoekt u een schilder bij u in de buurt? Ik werk in diverse regio's zoals Krimpen, Capelle of Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam, Gouda, Den Haag en Zoetermeer en omgeving. U kunt eventueel online of per telefoon een vrijblijvende offerte aanvragen.

Martin van Biezen Reviews

  Prima vakman !

  Het was tijd dat onze kamer een opknapbeurt ging krijgen. O.a. het plafond, muren en deuren moesten hoognodig aangepakt worden. Dit mede door het feit dat dit moest passen bij ons nieuwe interieur. Het viel niet mee om een goeie en vakkundige schilder te vinden. Totdat we Martin ontdekten. Een vakman in hart en nieren. Hij gaf ons advies, deed zijn werk (na de opdracht te hebben aangenomen) met grote passie zodat wij na afloop meer dan tevreden waren. Echt professioneel schilderwerk heeft deze man geleverd en allemaal binnen de afgesproken tijd die hij ervoor nodig dacht te hebben. Geen onverwachte tegenslagen en zelfs extra werk niet in rekening brengen. Waar vind je dat tegenwoordig nog? Kortom, wij zijn zeer tevreden over deze vrolijk en positief gestemde vakman Martin van Biezen!

  Sterke punten
  Zijn gedrevenheid om goed werk te leveren en flexibel om te gaan met problemen. Dit allemaal met een vleugje humor.

  Geweldige ervaring

  Nadat ons nieuw aangekochte huis van boven tot onder gestript was zijn we begonnen met het opbouwen. En zoals zo vaak onder tijdsdruk. We hebben een zware wissel moeten trekken op het schildersbedrijf dat zoals vaak de laatste in de keten van de verbouwing was.
  Martin heeft de maximale flexibiliteit aan de dag gelegd en ervoor gezorgd dat we aan het einde van de verbouwing in een perfect geschilderd huis konden intrekken.
  Wat ons ook opviel is dat hij met ons meedacht en niet allen in de planning maar ook in de kleurbepalingen die dan net even anders uitgepakt waren dan dat we van te voren gedacht hadden.
  Een man met aandacht en passie voor het vak.
  We zijn zeker een tevreden klant en blij dat we de keuze voor Martin van Biezen gemaakt hebben.

  Sterke punten
  Vakmanschap, flexibiliteit en nazorg (tijdens de verhuizing beschadigd er altijd wat.) be- en gedreven, pro activiteit en humor

Bezoek Martin van Biezen

Schrijf je eigen review