Schildersbedrijf Klaverblad BV

Schilder Groningen - Schildersbedrijf Klaverblad BV Schildersbedrijf Klaverblad zorgt voor gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit schilderwerk.

Schildersbedrijf Klaverblad BV Reviews

  Super service

  Goede communicatie, zeer netjes te werk gegaan werk kan er weer jaren tegen aan.

  Sterke punten
  Er wordt goed meegedacht met oplossingen.

  Zwakke punten
  Alleen maar plus punten

  Prutswerk

  Erg slechte schilders. de bedrijfsleider Marcel zegt dat een deur of raam 14 dagen open moet blijven staan zodat het uit kan harden. de schilder zei dat ik het raam en de deur aan het eind van de dag weer dicht kon doen. dat heb ik dus gedaan en nu laat de verf weer los op de deur en op het raam. maar volgens meneer marcel hebben ze prima werk geleverd en ligt het aan mij. meneer marcel zegt dat ik na een paar uren alles heb dichtgedaan en dat ik ben weggegaan. ik ben de hele dag thuis geweest. ik laat de boel niet onbeheerd achter. meneer marcel zou mij na de vakantie weer terugbellen. niet gedaan dus. wat een nare onbeschofte vlegel.

  Prima werk afgeleverd

  Na een lekkage in de gang waarbij zowel het plafond als beide muren schade hadden, kwam een schilder van het Klaverblad dit overschilderen (opslagverzekering kon hiervoor ingezet worden). De schilder werkte hard door, was vriendelijk en deed zijn werk zeer nauwkeurig. Nergens verfresten of troep. De gang ziet er weer piekfijn uit.

  Sterke punten
  Snel, vakkundig, geen troep.

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten.

  Een 1 is eigenlijk nog een te hoog cijfer

  Ze zijn vier keer geweest voor 1 muur. Die net nieuw gesausd was, superglad, maar er was stucwerk los gegaan bij de trapleuning. De eerste keer zaten er bubbels in van de rollers. De tweede keer werd met de blokkwast gedaan. De man zei geen idee te hebben hoe het zo glad gedaan was in eerste instantie. Het was om te huilen, wat een strepen en haren. De keer daarna kwamen ze met twee man. Er moest voor gesmeekt worden voor ze terug wilden komen, en ze vroegen de schade expert hoe ze het moesten doen. Alle schuurwerk is blijven liggen, plamuur zat in de nieuwe vloerbedekking vet en verf vlekken op de nieuwe vloer. Een paar uur werk gehad om de boel enigszins schoon te krijgen. En dit keer dekte het niet. De vierde keer vonden ze het niet nodig om af te plakken en is iedere plint en muur naast de betreffende muur geraakt. Ze wassen hun handen ook niet na het toilet bezoek, dus je kunt je hele huis ontsmetten en poetsen als klaverblad geweest is. Toen ze weg reden vonden ze het nodig om onbeschofte gebaren te maken.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onhygiënische medewerkers
  Plakken niets af, dus alles komt onder verf vet plamuur en stof te zitten.

Bezoek Schildersbedrijf Klaverblad BV

Schrijf een review